toonen-janssen

024 - 6417 294
info@toonen-janssen.nl

Over ons

Schildersbedrijf Toonen-Janssen is een echt familiebedrijf. In 1987 begonnen Arie Toonen en compagnon Ron Janssen met de zaak, nadat ze al jaren samen als schilderskoppel hadden gewerkt. Sinds 2000 is Mariska Toonen de vaste kracht voor de administratieve handelingen. Eerst samen met Josephine Toonen-Wilting, daarna samen met Gertoine Toonen die het team kwam versterken per 2004.

Momenteel zijn we met een vast team van 4 schilders en incidenteel maken we gebruik van externe krachten. Onze klanten bevinden zich voornamelijk rond de as van Nijmegen-Wijchen.

Wij werken hoofdzakelijk voor particulieren, waar we woonhuizen en appartementen van binnen en buiten mooi strak in de lak zetten. Omdat wij weten dat het soms lastig is om schilders over de vloer te hebben, zorgen we dat we altijd alles schoon achterlaten. In overleg met de klant, zorgen we dat de planning optimaal verloopt. Het is ons doel om de klus zo snel en goed mogelijk te klaren en zo min mogelijk tot last te zijn.

Werkwijze

Na een telefoontje maken we een afspraak voor een opname. Hier luisteren we goed wat de wensen zijn en denken we mee over de mogelijkheden. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat we delen van de uitvoering verschuiven naar een volgend seizoen, of dat we bepaalde zaken extra meenemen qua prijsvorming. Op basis van deze opname maken we een duidelijke offerte waarin we de afspraken vast leggen, zodat er geen verrassingen ontstaan.

Neem nu contact op voor een eerste gesprek!​

 
 

Adresgegevens

Schildersbedrijf Toonen-Janssen

Marconistraat 1

6604 BX Wijchen

Tel: 024 – 641 72 94

E-mail: info@toonen-janssen.nl

Waar kunt u ons vinden